Shindō Gaku 進藤学
Ninagawa Hironobu 蜷川博信 -80
Aivan hetken mielijohteesta katseltuani uudempaan kertaan Tenimyuta päätin kirjoittaa ensin varsinaisesta hyvänmielen-lähettiläästä. Gaku pistää varmasti ensimmäisenä positiivisesti silmään jokaisesta projektistaan erilaisen karismansa ansiosta. Näyttelyuransa lisäksi hän on laulaja, sekä entinen tangotanssija ja tanssinohjaaja.
O(≧∇≦)O vau!
Aikaisemmin törmäsin myös Gakun isännöimään radio-ohjelmaan. Hän debytoi näyttelijänä niinkin vastoittain kuin vuonna 2005, monien muiden tapaan tokusatsu-sarjassa (viittaa supersankari- ja efektipainotteiseen live-actioniin) Chōsei Kantai Seizā Ekkusu, roolihamonaan Eagle Sazer. Useimmat (myös minä) mainitsevat törmänneensä häneen ensikertaa Tenisu no Ōjisama -musikaalissa, 2006. Tähän päivään asti pidän hänen lavaesiintymisestään aivan erityisesti, vaikka useimmiten tarjolla onkin tv-draamaa. Gakun seikkailua yksityisetsivänä voi seurata elokuvassa Toricon!!! Triple Complex.
Kurobane Harukaze, TeniMyu (2006)
Live-action musikaali huikean suositusta anime/manga tarinasta The Prince of Tennis. Gakun osuuteen koko valtavasta projektista kuului kaikenkaikkiaan neljä osaa.
- Advancement Match Rokkaku feat. Hyotei Gakuen
- Absolute King Rikkai feat. Rokkaku ~ First Service
- Dream Live 4th
- Absolute King Rikkai feat. Rokkaku ~ Second Service
Inada Gen / Silk, Happy Boys (2007)
Hulvaton komedia, jossa viisi miehenalkua opettelevat hovimestariuden alkeita työskennelläkseen kahvilassa ammatin vaatimalla arvokkuudella. Johtajan ominaisuudessaan Gen on rento ja poikamainen, mutta asettaa ensisijalle ryhmätyön, ottaa aina alaisensa huomioon ja tukee heitä.
Gen on lisäksi kerrassaan nerokas näytelmänohjaaja. (^_-)☆wink
Ryoma, Fūma no Kojirō (2007)
Fūma -ninjaklaanin johtoon niin mangan hengessä väsättyyn live-action draamaan kuin lavamusikaaliin asetettu Gaku tekee loistavaa työtä. Ryoman hahmo tihkuu miehekästä energiaa ja vaikutusvaltaa (johtuu tietenkin silmälapusta). Taitavan näyttelijän elkein mies venyy taas aivan erilaiseen roolisuoritukseen.
Uskaltanen todeta, että Gakun fanitytöille luvassa makeaa ja reilusti.
Shinigami, Tokyo Ghost Trip (2008)
Kuten otsakkeesta voi päätellä kyseisen draaman tarina painottuu yliluonnollisen maailmaan. Rooli pysyy pitkään hämäränpeitossa, viikatemies tulee ja menee yht'äkkiä yllättäen ja milloin mielii. Gaku sopii yllättäen pahiksen rooliin kerrassaan mainiosti. Hätkähdin tunnistaessani miehen kaavussa!
Olisiko peräti ensimmäinen kerta kun näin viikatemiehen heittämässä tikkaa. Jostain syystä se huvitti minua kummasti.
Lisähuomio; Seurasiko kukaan vuoden 2009 puolella julkaistua uudestaanlämmittelyä komedisesta etsiväsarjasta Oretachi wa Tenshi da! tarpeeksi pitkälle huomioidakseen että Gaku vierailee siinä yhden jakson verran? Uusi versio kantaa nimeä Oretachi wa Tenshi da! NO ANGEL NO LUCK ja Gakun piipahdus oli niin hauska mauste tuohon soppaan että minulta meinasi mennä kauhat ristiin. OreTen saanee tuota tuonnempana aivan oman blogimerkinnän.
Rokkaku Chūgakkō -pojat, Kurobane Harukaze
0 Response to "Shindō Gaku 進藤学"
Lähetä kommentti